Restaurant
De Chef Eric Minet

Eric MinetEric Minet biedt een inventieve keuken waarin hij veel respect toont voor de kwaliteit van de producten. De keuken in onafscheidelijk van de Belgische traditie.

Voorbeelden:

la crème de cidre aux escargots de l’Ourchet (Room van appelwijn met slakken van l'Ourchet)

la paupiette de raie aux asperges de Malines et crevettes grises de la mer du Nord  (Roge vlerkken met asperges van Malines en grijze garnalen uit de Noordzee)

la chartreuse de nos campagnes aux pleurotes de Barveaux et sa sauce au Peket d? Houyeu (Chartreuse van ons platteland met oesterzwammen van Barveaux en haar saus van Peket d? Houyeu  .

Eric Minet zal u een keuken laten ontdekken die gewaardeerd wordt door kenners met zijn specifieke kenmerken en smaken.

Referenties :
Henri Lemaire
Gault Millau
Le guide michelin
Le guide Delta
 

Le chef: onze prijzen 

De beste Ambachts kok van Belgie 2002 - 2003

Eerste kok van Belgie 1999

Trophée diamond toque 2000 ( garde met diamanten )

Tweede Lauréaat van de internationale culinaire prijs "Pierre Taittinger" in Parijs 2000

Eerste prijs van de wedstrijd O.R.P.A.H. 1997 / 1998 / 2001

Eerste prijs van de culinaire wedstrijd "René Neutel" 1994

Eerste Lauréaat van de wedstrijd" Vis van het jaar" O.N.D.A.H. 1993

 
Facebook
© 2024 Le Petit Normand | design dackus.it                                                               Newsletter subscribe | Newsletter unsubscribe